Beoordelingen van De Eetclub Assen

Recente recensies van De Eetclub Assen

5 sterren na 58 reviews

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16.00 besteld, nu 22.15 uur en niks ontvangen. Wij zijn heel erg teleur gesteld. Dit is ons nog niet eerder overkomen bij een bestelling. Ook hadden we al betaald! OJa, maar zelf iets in elkaar gezet in de keuken. ☹️👎

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor eerst een bestelling hier gedaan........en het was heerlijk!! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse, mooie ingrediënten en het eten is prettig op tijd! Wederom de moeite waard.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk zeker een aanrader. Alles super van smaak en verser dan vers.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl, goede verse kwaliteit

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was amazing, however, the old packaging was a lot better. The new packaging is way too small and makes it very difficult to eat the food in the container.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pokebowl gegeten! De producten waren vers, de smaak was geweldig en de portie was lekker groot. Hier ga ik vaker bestellen! :)

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super voor elkaar, eindelijk een gezonde en betaalbare maaltijd en ook nog eens snel bezorgd.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pittige tante besteld, wederom heerlijk vers, mooie combinatie van smaken en zeker meer dan royaal bedeeld. Altijd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zaaaaalig

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wraps

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokerbowl gehad!!! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers en heerlijk van smaak. Gaan we zeker vaker doen!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijke pokebowl heb ik gehad! Ik kende de eetclub nog niet, dus vond het leuk om iets nieuws te proberen. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer! Bezorging was ook top, binnen 15 minuten stond er iemand voor de deur met mijn bestelling!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wraps waren heerlijk! Zoals altijd weer stipt op tijd geleverd!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers, royaal in de hoeveelheden, bezorging stipt. Zeer de moeite waard!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste keer dat we hier besteld hebben. Eten was erg lekker en de portie was voor ons ruim voldoende. Bezorgen was keurig op tijd. Persoonlijk zou ik het eten zoveel mogelijk in papieren Bakjes ontvangen ipv plastic. Maar dat heeft niks met het eten te maken. :)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super vers, meer dan voldoende van alle ingrediënten. Heerlijke pokebowl! Bezorging ook weer keurig aangekondigd en op tijd!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Verwend met een cupcake verrassing waar je je vingers bij opeet. Alle ingrediënten waren weer super vers, mooi aangekleed en verzorgd en dat is ook te proeven.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en snel bezorgd! Zeker een aanrader.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw heerlijk gegeten! Met zorg bereid, super vers en razendsnel bezorgd.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e review ooit die ik schrijf, maar niet voor niks. Mensen, doe jezelf een lol en probeer die Kip Wrap! In tijden niet zo lekker gesmikkeld. :)

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd het eten bezorgd. De wrap en poke bowl waren heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen zou iets minder rijst wel mogen.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super verzorgd, heerlijk eten!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd en heerlijk gegeten

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super vers en volle smaken. Echt een aanrader voor iedereen.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer héérlijk!!! En op tijd! Snel weer bestellen 🥰

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging, vriendelijk personeel

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een medium poké bowl met garnalen en een smoothie appel-wortel, alles super vers en heel erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, prachtig eten met enorme zorg en liefde klaargemaakt en dat is te proeven. Nog even een telefoontje als extra service. Ik ben onder de indruk. Ik word graag vaste klant 🙏🏼

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poké Bowl als lunch: een feestje voor het oog en heerlijk qua smaak!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een bofkonten zijn wij, 2 pokebowls gewonnen via socialmedia. 2 super gerechten samengesteld en erg van gesmuld. Wel bommetje vol nu 😊

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb een heerlijke pokebowl gehad, zelf samen te stellen en dus geheel naar je eigen smaak en wensen! Ga hier zeker vaker wat bestellen 👏🏼

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend genoten van de heerlijke wrap met kip. Wat een smaakexplosie!!! De bezorger was er precies op de aangegeven tijd! Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Vers, veel keuze en zeer smakelijk. Wij op kantoor zijn erg enthousiast, hier gaan we vaker bestellen! (Toevallig vandaag weer). Erg fijn dat het bezorgd kan worden.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ! Verse producten, veel keuze en ruim voldoende. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zowel de poke bowl als salade top! T

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit moet je echt doen , weer eens iets totaal anders . Mooi concept , kleurrijk en smakelijk en met liefde bereid . Bezorging vriendelijk en op tijd . Dus doen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eindelijk een gezonde lekkere maaltijd voor mensen die geen zin of tijd hebben om te koken. Tot snel maar weer!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! De pokewrap is een aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse producten. Echt een aanrader. Ik ga hier vaker bestellen.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Iedereen vond het eten erg lekker, gaan zeker nog een keer bestellen. Alles was vers gemaakt

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel en het eten was erg lekker!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw heerlijk die poke bowl👍🏻 Ga ik zeker vaker bestellen!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd en heerlijke wraps met kip en groentes, e.o. erin gegeten. Wij gaan dit zeker vaker doen. Heerlijk en gezond!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten Onverwachts bezoek die het ook heerlijk vonden. Een echte aanrader

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kip!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke PokeBowl gehad. Perfect.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Een verfrissend concept, verse ingrediënten, goede porties en alles super verzorgd.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt super lekker. Ik had de poke Wrap kip. Wat een heerlijkheid en ga zeker nog eens heen.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Heerlijk. Jammer dat ze in de weekenden dicht zijn!